Ma 2021. május 16., vasárnap
RomânăMagyarEnglish
Parajd Hotel **+
Prima pagina
Despre noi
Localizare
Informatii utile
Impresii
Contact
Szobák Étterem Pizzázó Kezelés és pihenés Szolgáltatásaink Árak és foglalás
A 4-a noapte GRATUITĂ la PRAID între 05 - 27 mai 2021

Ofertă specială "a 4-a noapte GRATUITĂ" la Hotel PRAID** în perioada 05 - 27 mai 2021

  • de la 270,00 RON/ PERSOANA (functie de tipul de camera) pachet 4 nopti CAZARE cu MIC DEJUN inclus (3 nopti achitate + a 4-a noapte GRATUITA)

SERVICII NEINCLUSE:

  • suplimente masa (PRANZ/ CINA), se pot asigura "a la carte" sau sub forma de card valoric (plata cu tichete/ vouchere/ card de vacanta DACA SE SOLICITA LA RECEPTIE !!!) in restaurantul propriu al hotelului: INFORMATIV supl. DEMIPENSIUNE (1 masa principala) + 40,00 - 45,00 RON/ adult/ zi, supl. PENS. COMPLETA (2 mese principale) + 75,00 - 80,00 RON/ adult/ zi; pt. copil 4-12 ani se poate aloca 50% din suma de adult
  • bilete de vizitare/ abonament de acces (min. 5 zile consecutive = 17,00 RON/ adult/ zi si 12,00 RON/ copil/ zi de la 3 ani impliniti) in Salina Praid - se pot achita la receptie in numerar/ card bancar sau cu tichete/ vouchere/ card de vacanta

MENTIUNI:

  • oferta se aplica FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA LOCURILOR ALOCATE si NU se cumuleaza cu alte reduceri/ promotii
  • oferta este valabila pt. UN NR. LIMITAT DE CAMERE ALOCATE !!! si include 4 nopti de CAZARE cu MIC DEJUN inclus (3 nopti achitate + a 4-a noapte GRATUITA)
  • solicitările de rezervare se acceptă EXCLUSIV ÎN SCRIS (pe adresa de email de la contact: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. sau formularul "solicita oferta noastra")
  • rezervarile sunt valabile NUMAI în baza unei confirmări scrise din partea hotelului, cu respectarea condițiilor de rezervate/ plată stipulate (eventuala solicitare de avans/ modalități de plată agreate, etc.)