Astăzi 16. noiembrie 2018., Vineri
RomânăMagyarEnglish
Hotel Praid
Prima pagina
Despre noi
Localizare
Informatii utile
Impresii
Contact
Camere Restaurant Pizzerie Tratament şi relaxare Servicii Tarife si rezervari
REVELION 2019 PRAID 4-5 nopti cu pens. completa + 2 mese festive

Pachetul de Revelion propus de Hotel PRAID ** imbina confortul camerelor modern amanajate cu bucataria traditionala secuiasca/ ardeleneasca si cu diversitatea atractiilor turistice si a posibilitatilor de relaxare/ agrement din Regiunea Sarii PRAID - SOVATA.

PACHETUL DE 4-5 NOPTI (cu pensiune completa, Cina Traditionala, Masa Festiva de Revelion, acces wellness) include:

  • Cazare cu MIC DEJUN bufet 4 sau 5 nopti in Hotel PRAID** (camere/ apartamente cu baie proprie, cablu TV - LCD, WiFi, incalzire centrala), perioada la alegere intre 28 dec. 2018 – 03 ian. 2019
  • Supliment PENS. COMPLETA (card valoric consumatie 65,00 RON/ ad./ zi) in localurile proprii ale hotelului (restaurant cu specific secuiesc-ardelenesc si pizzerie)
  • Acces la Centrul Wellness Praid (aflat la 1,4 km de hotel), respectiv 3 intrări/ pers. (1 şedinţă = max. 3 ore, cf. orar de funcționare, exceptand 01 ian.), la piscine cu apa dulce/ sarata, bazin pt. copii, saune, jacuzzi
  • Taierea porcului (sau berbecut la protap) cu Cina Traditionala (cu muzicanti), organizate in data de 30 decembrie 2018 !!!
  • Masa festiva de Revelion si petrecere in Restaurantul Hotelului PRAID**, cu formatie LIVE  si meniu complet (mancare si bautura la discretie, dintr-o gama prestabilita), sampanie si lansare de lampioane la Miezul Noptii !!!

TARIFE (cu pens. completa + 2 mese festive):

pachet 4 nopti

pachet 5 nopti

1290 RON/ pers./ sejur

1450 RON/ pers.

REDUCERI COPII: 0 – 3 ani GRATUIT  (cu 2 adulti in DBL)

ÎNTRE 4 - 12 ANI: 50% (cu 2 adulti in tripla/ apartament)

SUPLIMENT SGL (cazare):  120,00 RON/ noapte

PROGRAME FACULTATIVE (organizate in perioada 30 dec. - 02 ian.):

  • Între orele 08:00 – 16:00 (intrări la fiecare ½ oră): Vizitarea Salinei Praid: include transportul subteran cu autobusul (dus – întors), durează aproximativ 1,5 – 2 ore; Tarif de vizitare: 35 lei/ pers. ÎNCHIS la 01 ian. 2019
  • Zilnic de la orele 10:00 resp. 12:30 CĂLĂTORIE ÎN TIMP în lumea minunată a cătunului Valea lui Pavel cu sănii trase de cai. Se vizitează Tinovul de la Fântâna Brazilor, apoi urmează o degustare tradițională cu bunătăți de-ale casei toate naturale. Tariful informativ de participare este ... lei/pers (min. 4 pers.!) şi include transferul la Valea lui Pavel din Corund, ghidajul, transportul cu sania, intrarea la tinov, gustarea, ceai/pălincă. Rezervarea obligatorie cu 2 zile în avans!
  • Numai in 01 ian, ora 16:00 PROMENADA DIN CORUND turul atelierelor meșteșugărești cu căruța trasă de cai. Se vizitează 3 tipuri de ateliere meșteșugărești (olărit, țesut și prelucrare de iască). Atmosfera se încinge cu pălincă și ceai fierbinte. Tarif informativ: ... lei/ căruță (max. 12 pers.). Rezervarea cu 2 zile în avans!

POSIBILITATI DE SCHI IN REGIUNE (in raza de 20 km):

· Pârtia Aluniș - Sovata (apr. 12 km) – cu cel mai ridicat grad de dificultate din regiune, singura echipată cu teleferic, având o lungime de 1.100 m și o diferență de nivel de 300 m (pantă 28%)

· Pârtia Bogdan – Bucin (apr. 15 km) – după reamenajare cea mai lungă din regiune (1.450 m), cu acces de la șosea, grad de dificultate mediu, bătută mecanizat și echipată cu teleschi (750 m)

· Pârtia Havas – Bucin (apr. 20 km) – recomandată în special schiorilor amatori sau familiilor, are o lungime de 1.200 m și grad de dificultate mediu, fiind echipată cu nocturnă si teleschi

· Pârtia Bujdoso – Bucin (apr. 22 km) – recomandată în special schiorilor începători sau copiilor, are o lungime de 600 m și grad de dificultate scăzut, fiind echipată cu nocturnă si teleschi