Astăzi 2. 2023., smbătă
RomânăMagyarEnglish
Hotel Praid
Prima pagina
Despre noi
Localizare
Informatii utile
Impresii
Contact
Camere Restaurant Pizzerie Tratament şi relaxare Servicii Tarife si rezervari
Tratament şi relaxare
TRATAMENT:

Speleoterapie şi climatoterapie în Salina Praid:
Tratamentul presupune practic inhalarea aerului din mină, fiind foarte util în cazul bolilor căilor respiratorii. Durata unei cure este de cuprinsă între 12 - 18 zile.

Acest tratament subteran se desfasoară la orizontul "50", aflat la o adâncime de 120 m de la suprafaţă. În cele 4 ore petrecute zilnic de către pacienţi în subteran, pentru o maximă eficienţă se recomandă gimnastică condusă de un cadru specializat, plimbări şi dozarea efortului fizic. (...)

Mai multe despre tratament
RELAXARE:

CENTRUL WELLNESS PRAID !!! Program zilnic între 12:00 - 21:00 (10:00 - 21:00 in weekend) !!! La 1,7 km de Hotel PRAID, din 04 iulie 2015 s-a deschis Centrul Wellness din Praid, unde oaspeţii pot beneficia de băi termale cu apă sărată si dulce. Zona de agrement este compusă din zona vestiarelor diferenţiate pe sexe şi bazinele de înot, jacuzzi, saună, baie romană şi turcească. Sunt două bazine de înot, unul cu apă dulce şi unul cu apă sărată termală având dimensiuni de 10 x 20 m, precum şi un bazin pentru copii cu dimensiuni de 8 x 3 m. Este de asemenea amenajata o sala de fitness.

Strandul sarat Praid (in aer liber, deschis doar in sezonul estival): Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, cu o suprafata de 5.200 de metri patrati, a fost redeschis pe 29 iunie 2014 la Praid (Harghita), investitia in valoare de 1,55 milioane de euro fiind realizata integral din fondurile salinei din statiune.Zona de plaja acopera o suprafata de 2.478 de metri patrati, iar luciul de apa este de 1.942 de metri patrati. Strandul are doua bazine pentru copii, pornind de la 60 de centimetri adancime, care creste treptat pana la 90 de centimetri si apoi pana la adancimea maxima de 1,20 metri, plus piscina mare, dotata cu un bar si care are adancimea de 1,60 metri. (...)

Mai multe despre relaxare