Ma 2017. julius 21., péntek
RomânăMagyarEnglish
Parajd Hotel **+
Prima pagina
Despre noi
Localizare
Informatii utile
Impresii
Contact
Szobák Étterem Pizzázó Kezelés és pihenés Szolgáltatásaink Árak és foglalás
A Parajd Szállodáról

 

A szálloda 63 férőhelyet kínál 26 vendégszobában és apartmanban 24 órás recepciószolgálattal. 40 férőhelyes pizzázója van + 70 férőhely a teraszon, és 150 férőhelyes étterme + 100 férőhely a teraszon. A PARAJD Hotel**+ saját parkolóval és játszótérrel rendelkezik. A sóbányától 250 m-re talalható, 400 m-re a parajdi sós strandtól és 1,4 km-re a Wellness Központtól.

Rólunk >

Parajdi Lepkeház

Aventura Club

Engedélyek
Fogyasztóvédelem

 
Újra megnyitják a parajdi strandot !!!

2017 Junius 01.-tól újra megnyitják a parajdi sós vizű strandot. A felépített komplexum Erdély és Románia legnagyobb sósvizű strandja, több mint 1,3 millió euróba került.

A több mint 5500 négyzetméteren elterülő komplexum két medencéjében pancsolhatnak szombattól a vendégek, emellett tusolók és öltözők is rendelkezésükre állnak. Három bár várja a fürdőzőket, ezek közül egyet a medencébe süllyesztettek. Több száz napozóágyat helyeztek el a komplexum területén, ahol helyet kapott még egy gyorsétterem, illetve egy fedett terasz is.

Bővebben...
 
Bacchus Rendezvényterem Szováta

 

Csapatunk, melynek több mint 8 év tapasztalata van, áll Önöknek rendelkezésére, hogy megszervezzük legfontosabb eseményét, akár családi, akár cégen belüli, melyeket 2017 júniustól Szovátai rendezvénytermü nk is fogadhat: esküvők, keresztelők, évfordulók, díszvacsorák, megemlékezési ebédek, vagy business események – cocktail, konferenciák, szimpozion, gyűlések, termékindítások, termékbemutatók, kereskedelmi vásárok és kiállítások, céges bulik.

 

Menüajánlatunk széles körű és ügyfeleink kívánsága szerint személyre szabható. Abban az esetben, ha rendezvényére egységünkből rendel menüt, nem számítunk fel terembérleti díjat. Segítünk a megfelelő menü kiválasztásában, díszítésben, vagy más, zenével kapcsolatos szolgáltatással, az esemény típusától függően.

 

Igényelés esetén, ügyfeleink, a rendezvények résztvevői jutányos árban kaphatnak szállást a szovátai BACCHUS** Hotelben. Külső terasz és magánparkoló bíztosított.

 

Bővebben...