Ma 2024. junius 13., csütörtök
RomânăMagyarEnglish
Parajd Hotel **+
Prima pagina
Despre noi
Localizare
Informatii utile
Impresii
Contact
Szobák Étterem Pizzázó Kezelés és pihenés Szolgáltatásaink Árak és foglalás
Étterem

A 450 nm-es, kétszalonos, 150 férőhelyes, illetve a szintén 100 férőhelyes nyári terasz által a Parajd Hotel**+ étterme a település legnagyobb vendéglőjévé vált, amelyben az elvárásoknak megfelelően biztosítjuk az étkezést a szálloda, illetve a közeli panziók vendégei számára.

{gallery}restaurant{/gallery}

Éttermünk gazdag választékkal áll az idelátogatók rendelkezésére, melyben megtalálhatók az erdélyi és a székely konyha jellegzetes ételei, illetve a nemzetközi íz világ is helyet kap. A figyelmes és hozzáértő személyzet is hozzájárul ahhoz, hogy a turisták teljes képet kapjanak a vidék vendégszeretetéről.

{gallery}restaurant1{/gallery}

Az éttermünk tágas szalonjai ideálisak különféle üzleti- és családi rendezvények lebonyolítására (konferenciák, kiállítások, kurzusok, termékbemutatók, céges rendezvények, esküvők, keresztelők, búcsúztatók, stb.).

Egységünk a rendezvények lebonyolításához a szervezők rendelkezésére bocsátja az audiovizuális felszerelést, hangosítást, internetkapcsolatot, illetve irodai felszereléseket is biztosít az igényeknek megfelelően.

Módosítás dátuma: 2020. június 13. szombat, 14:02