Ma 2024. március 28., csütörtök
RomânăMagyarEnglish
Parajd Hotel **+
Home
About us
Location
Information
Opinions
Contact
Rooms Restaurant Pizza-bar Treatment and relaxation services Prices
Relaxare si sanatate !!! Centrul WELLNESS PRAID

Program: 12:00 – 21:00 (luni-vineri), 10:00 – 21:00 (sâmbătă, duminică, vacanță, sărbători)

La 1,5 km de Hotel PRAID, din 12 iunie 2021 s-a redeschis Centrul Wellness din Praid, unde oaspeţii pot beneficia de băi termale cu apă sărată, dar și de bazine cu apă dulce + alte utilități wellness. Zona de agrement este compusă din zona vestiarelor (diferențiate pe sexe) și bazine (de înot 10x20 m + pt. copii 3x8 m, ambele cu apă dulce), 2 jacuzzi-uri, 2 saune, 2 băi cu aburi și sală de fitness (echipată cu benzi de alergare, biciclete eliptice, biciclete magnetice, aparate fitness etc).

{gallery}relaxare-wellness{/gallery}

Valoarea inedită a Complexului Wellness o reprezintă apa terapeutică sărată, carbogazoasă, termală cu o concentrație mare de minerale, care are sursa la 1000 m adâncime și vă așteaptă pentru păstrarea și îmbunătățirea sănătății. Pentru confortul maxim al clienților/ pacienților, piscina a fost reînnoită cu trei zone de temperaturi diferite, bineînțeles cu apă termală sărată. Sunt așteaptați toți cei care doresc să se relaxeze și/ sau să se vindece!

Se pot asigura și ședințe de tratament cu băi sărate la vană (temperaturi superioare), apa termală cu conținut ridicat de sare și minerale reprezentând cea mai importantă "comoară" a centrului.

INTERES TERAPEUTIC PENTRU CURA EXTERNĂ: Afecțiuni reumatismale cronice degenerative (artroze ale coloanei vertebrale, șold, genunchi, mână, picior) - Afecțiuni reumatismale abarticulare (tendinițe, tenosinovite, burșițe) - Afecțiuni post-traumatice ale aparatului locomotor - Afecțiuni neurologice cronice periferice (leziuni de nervi periferici) - Afecțiuni ginecologice cronice (boala inflamatorie pelvină) - Afecțiuni respiratorii și ORL

Contraindicatii: tensiuni arteriale ridicate, stadiul II și III; insufuciență cardiacă, hepatică și renală; boli tumorale, boli acute și contagioase; boli venerice în stadii contagioase; plăgi deschise ale pielii sau ale țesuturilor superficiale; proprietăți accentuate de reținere a lichidului; myasthenia gravis. TIMPUL DE IMBĂIERE RECOMANDAT 20-30 MIN. (Poate fi repetat de 2-3 ori după o pauză de minim. 20 min.)

{gallery}relaxare-wellness1{/gallery}