Ma 2021. szeptember 25., szombat
RomânăMagyarEnglish
Parajd Hotel **+
Home
About us
Location
Information
Opinions
Contact
Rooms Restaurant Pizza-bar Treatment and relaxation services Prices
Relaxare si sanatate !!! Centrul WELLNESS PRAID

Program: 12:00 – 21:00 (luni-vineri), 09:00 – 21:00 (sâmbătă, duminică, vacanță, sărbători)

La 1,5 km de Hotel PRAID, din 12 iunie 2021 s-a redeschis Centrul Wellness din Praid, unde oaspeţii pot beneficia de băi termale cu apă sărată si dulce. Zona de agrement este compusă din zona vestiarelor diferenţiate pe sexe şi bazinele de înot, jacuzzi, saună, baie romană şi turcească. Sunt două bazine de înot, unul cu apă dulce şi unul cu apă sărată termală având dimensiuni de 10 x 20 m, precum şi un bazin pentru copii cu dimensiuni de 8 x 3 m. Este de asemenea amenajata o sala de fitness.

Complexul Wellness a fost amplasat în intravilanul localităţii Praid, deasupra zăcământului de sare, la limita sudică a acestuia. Complexul este o clădire realizată cu subsol parţial, parter şi mezanin. Parcela destinată acestui scop este de 7500mp. Aria construită a clădirii este de 1866mp, iar aria desfăşurată este de 4407mp, cu subsolul tehnic inclus. Activitatea pentru care a fost proiectată clădirea este de agrement şi tratament.

În sala fitness s-a prevăzut aparatură de nivel mediu, pentru asigurarea unei utilizări corespunzătoare traficului preconizat. Este echipata cu benzi de alergare, biciclete eliptice, biciclete magnetice, aparate fitness etc.

INTERES TERAPEUTIC PENTRU CURA EXTERNĂ: Afecțiuni reumatismale cronice degenerative (artroze ale coloanei vertebrale, șold, genunchi, mână, picior) - Afecțiuni reumatismale abarticulare (tendinițe, tenosinovite, burșițe) - Afecțiuni post-traumatice ale aparatului locomotor - Afecțiuni neurologice cronice periferice (leziuni de nervi periferici) - Afecțiuni ginecologice cronice (boala inflamatorie pelvină) - Afecțiuni respiratorii și ORL

Contraindicatii: tensiuni arteriale ridicate, stadiul II și III; insufuciență cardiacă, hepatică și renală; boli tumorale, boli acute și contagioase; boli venerice în stadii contagioase; plăgi deschise ale pielii sau ale țesuturilor superficiale; proprietăți accentuate de reținere a lichidului; myasthenia gravis. TIMPUL DE IMBĂIERE RECOMANDAT 20-30 MIN. (Poate fi repetat de 2-3 ori după o pauză de minim. 20 min.)